09:00 AM – 18.00 PM
Monday – Friday

За нас

За нас

Нашата компания е най-новата в областта на доставчиците на резервни части и компоненти. Ние посредничим между производителите и вас, за да улесним вашата работа. Търгуваме с много производители като най-известните немски производители и най-скандалните азиатски марки. Готови сме да бъдем най-добрият и най-качествен доставчик на индустриални резервни части. Не се колебайте да се свържете с нас – просто ни изпращате запитване с  кода на частта, от която се нуждаете. Нашата гама е много широка – можем да предложим почти всички марки. Ниските цени и точните доставки е мотото, което представяме на нашите клиенти. Пишете ни, за да се уверите сами. Ние сме амбициозни и се стремим към най-доброто. Познаваме конкуренцията и познаваме пазара.

Нашата история

Диометран ООД е основана през 2016 г. в град Пловдив. Основната дейност на компанията е търговия с индустриални резервни части и машини. Diometran разчита на своя висококвалифициран млад екип, който бързо допринася за високо качество на услугата. Ние сме перфекционисти и оценяваме преди всичко резултатите от нашата работа.

Нашите приоритети са:

гъвкави цени и условия за плащане;

доставка до адрес на клиента;

бързи оферти и кратки срокове за изпълнение;

Експресна доставка в рамките на 24 часа;

Ние сме отговорни;

Ние изпълняваме своите задължения надеждно, навреме и качествено;

Постоянно развитие;

Хумор, позитивно отношение към живота и работата. Работата трябва да е удоволствие;

Компанията се стреми да предлага решения, които са подходящи за клиента. Нашата мотивация е да отговорим на нуждите на клиента и да спечелим доверие.

Доверието е горивото, което задвижва машината, която наричаме екип. Ние работим, за да бъдем конкурентоспособни и бързо да постигаме висококачествени резултати. Въпреки че се стремим към успех, ние поддържаме високи етични стандарти и изискваме почтеност във всички области на взаимодействие с нашите конкуренти, клиенти и партньори. Качеството е крайъгълният камък на всички наши дейности. Качеството е вплетено в основата на всичко, което правим. Ние сме компания, която се грижи и поставя нуждите на своите клиенти на първо място.